EXCLUSIV | Laura Cosoi, despre viața cu 4 copii + Cum arată fiica cea mică: „Mie așa mi se pare că seamănă cu…”

25 09. 2024, 11:57

Laura Cosoi experimentează de o lună și jumătatea viața alături de 4 copii. Actrița reușește să jongleze cu atribuțiile de mamă, dar și cu proiectele TV, de teatru și film.  În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, soția lui Cosmin Curticăpean admite ideea de a avea ajutor extern pe o perioadă scurtă, de câteva săptămâni, timp în care se va afla în turneul de promovarea a filmului Retreat Vama Veche, care intră în cinemtografe din 18 octombrie. Actrița va pleca în caravană prin țară împreună cu fiica ei, Aida, pe care o alăptează.

Laura Cosoi este recunoscătoare pentru familia frumoasă pe care și-a întemeiat-o alături de Cosmin Curticăpean. Nu întotdeauna totul este ușor, dar e fericită că reușește să facă față provocărilor la care cele 4 fiice o supun.

Laura Cosoi despre Aida: „Mi se pare că seamănă cu tatăl meu destul de mult”

Felicitări pentru familia ta frumoasă! Cum sunteți în noua formulă?

Bucuroși, fericiți, împliniți, avem și momente când suntem depășiți sau e un pic mai obositor, dar per total e foarte frumos.

Cu cine seamănă Aida?

Cu tatăl meu în momentul acesta, dar copiii se mai schimbă. Mie așa mi se pare că seamănă cu tatăl meu destul de mult.

Și tu semeni cu tatăl tău.

Da.

Cum au primit-o surioarele pe Aida?

Foarte frumos, foarte dulci. Sunt foarte grijulii cu ea. Lara e foarte pasională așa, e un copil care e temperamental și încontinuu o strânge în brațe, vrea să o iubească, să o pupe încontinuu, ceea ce nu s-a întâmplat când era Vera mică cu Lara, de exemplu, sau Rita cu Vera. Acum e noutatea asta, trebuie să avem tot timpul grijă că o dată o ia în brațe și pleacă cu ea.

Laura Cosoi: „Eu trebuie să plec în caravană, trebuie să vină Aida cu mine”

Ați avut o perioadă de 2 săptămâni în care ați fost doar voi 4. Cum ați reușit să vă organizați fără ajutor extern? Te gândești să ai o bonă filipineză, de exemplu? Ți-ai reluat proiectele, Cosmin e și el plecat.

Am spus că o să vedem cum decurg lucrurile pe parcus. Într-adevăr va trebui să fie cineva cu noi în momentele viitoare pentru că eu m-am întors la muncă și reușim să gestionam, să facem cu rândul, dar nu o să reușim mult timp, pentru că eu trebuie să plec în caravană, trebuie să vină Aida cu mine. Nu știm exact cum vom proceda, avem așa o idee, poate e cineva care să fie cu mine, dar pe o perioadă scurtă de o lună de zile. Nu știu exact cum o să gestionăm, nu ne-am gândit la bonă pe termen lung.

Ai început filmările la serial?

Am început filmările pentru „Vacanță de vedetă”, pe Antena Stars, în fiecare sâmbătă de la ora 15.00. Totodată suntem în plină promovare pentru filmul Retreat Vama Veche, din 18 octombrie în cinematografe. Am spectacole toată toamna. Mă întorc în luna octombrie la teatru.

Laura Cosoi: „Mie viața mi se pare frumoasă, mi-am dorit acești copii”

Deci ai parte de o perioadă bună pe plan profesional. S-a mai întâmplat să revii atât de repede după naștere? Aida te-a lăsat să lucrezi până în ultimul moment și să îți și reiei proiectele.

Da, Aida a fost înțelegătoare observ și cred că contează cum te raportezi până la urmă la o familie cu atât de mulți membri. Eu nu sunt un om care să se plângă. Mie viața mi se pare frumoasă, mi-am dorit acești copii, nu mă plâng. Repet: nu e întotdeauna ușor, sunt și nopți nedormite, sunt și momente când îmi pierd răbdarea, când respir mai greu, dar sunt momente care știu că vor trece și bogăția pe care o pot primi sufletele astea care îmi sunt aproape și care mă încarcă cu atât de multă energie bună nu se compară cu nimic, asta e.

Ai slăbit după naștere. Ai ținut vreo dietă?

Nu am ținut dietă. Nu am mâncat după 6 seara, dar asta făceam și înainte. Nu am făcut ceva în mod special. Am început să merg la sport, abia au trecut 6 săptămâni, și am putut să încep să merg la sport. Vreau să îi dau organismului meu timpul necesar să își revină și aș îndruma fiecare mămică să facă la fel.

foto: social media